Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران، دادگاه رسیدگی به دعوای بیماران پروانه‌ای (ای‌بی) به طرفیت دولت ایالات متحده آمریکا در شعبه ۵۵ دادگاه حقوقی روابط بین‌الملل به ریاست قاضی سلمان پورمریدی برگزار شد.



در ابتدای این جلسه رسیدگی، قاضی پورمریدی گفت: دادخواستی از طرف ۲۹۵ بیمار پروانه‌ای، خانواده آن‌ها، خانه ای‌بی به طرفیت ۳۰ شخص حقیقی و حقوقی از جمله دولت ایالات متحده آمریکا در خصوص تبعات تحریم اقلام دارویی مطرح شده است و ما در این رابطه یک جلسه دادگاه غیرعلنی در ۱۳ تیر نیز داشتیم و امروز جلسه علنی دادگاه است و دادگاه به خسارت‌هایی که از باب درمانی به بیماران وارد شده رسیدگی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان این‌که این دادخواست به نوعی دادخواهی مردم ایران است گفت: سیاست جنایتکارانه دولت ایالات متحده آمریکا باعث شده ۱۵ بیمار ای‌بی از سال ۹۰ تا ۹۸ که شرکت سوئدی تولید پانسمان این کالا را شامل تحریم قرار داده است فوت کنند. دادخواست از طریق وزارت امورخارجه و پست به ایالات متحده ابلاغ شده است اما آن‌ها دفاعی ندارند که انجام دهند. این دادخواست توسط وکلای بیماران و خانه ای‌بی مطرح شده است.



در ادامه، رسول تقدسی وکیل ۲۹۵ شهروند ایرانی در جایگاه قرار گرفت گفت: ما به عنوان وکلای ۲۹۵ بیمار مبتلا به ای‌بی دادخواستی ارائه کردیم و تقاضای صدور حکم علیه دولت ایالات آمریکا، دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق، مایک پمپئو، برایان هوک و سایر اشخاص حقیقی و حقوقی که مستقیم و غیرمستقیم در وضع تحریم‌ها دخالت داشته‌اند را داریم و خواستار جبران خسارات هستیم.



وی ادامه داد: موکلین من بیماران ای‌بی هستند و برای تخفیف درد از شرکت سوئدی پانسمان می‌خریدند. شرکت سوئدی صراحتا در نامه‌ای در سال ۲۰۱۸ اعلام کرد به واسطه تحریم‌های اقتصادی آمریکا پانسمان‌ها را نمی‌فرستیم و از زمانی که پانسمان‌ها را نفرستادند موکلین من درد و رنجی را تحمل کردند که نمی‌توانم آن را توصیف کنم.



این وکیل دادگستری گفت: این پرونده کاملا حقوقی است، اگر دولت آمریکا می‌خواهد بجنگد این چه وضع جنگیدن است؟ حرف من سیاسی نیست، برای موکلین من این پانسمان‌ها حیاتی است.



در ادامه، موسس و مدیرعامل خانه ای‌بی در جایگاه قرار گرفت و گفت: تقاضا دارم جنس صحبت من را از نوع حقوقی پذیرا نباشید، من به عنوان پدر ۹۵۰ بیمار توضیحاتی ارائه می‌کنم.



وی با بیان این‌که بیماری ای‌بی در کل جهان شایع است و باید عددی بین ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ بیمار نیز در ایران شناسایی شود گفت: در تمام دنیا، کسانی که به این بیماری مبتلا هستند از پانسمان خاصی استفاده می‌کنند و داروی دیگری در کاهش روند بیماری ندارند و تنها چیزی که مفید است همین پانسمان است و بالغ بر ۸۰ کشور جهان نیز از همین پانسمان که تنها توسط یک شرکت سوئدی تولید می‌شود

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: بیماران پروانه ای تحریم اقلام دارویی ایالات متحده آمریکا ایالات متحده دولت ایالات شرکت سوئدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۷۹۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۲ هزار پروانه مشاغل خانگی طی سال گذشته در هرمزگان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان هرمزگان؛ مجتبی معین وزیری در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان ضمن تبریک هفته کار و کارگر بیان کرد: یکی از اتفاقات خوبی که در زمینه کارگری رقم خورده این است که در دولت سیزدهم طبق میانگین کشور استان هرمزگان در بحث بازرسی کار و ایمنی کارگران و همچنین در کاهش خطرات جسمی و فوتی‌ها در سال گذشته رتبه یک کشوری را کسب کرده است.

وی افزود: در طرح طبقه بندی و یکسان سازی حقوق در کارگاه‌های بالای ۵۰ نفر کارگر، در کشور ۵۵ درصد مشمول این طرح می‌شوند که در استان هرمزگان ۶۶ درصد کارگران شامل این طرح شده‌اند؛ همچنین در حوزه رسیدگی هیئت حل اختلاف کارگری و کارفرمایی نیز مدت زمان رسیدگی به شکایات کارگری و کارفرمایی در کل کشور ۳۷ روز است که در استان هرمزگان این آمار به ۱۲ روز کاهش یافته است و هرمزگان در بخش نیز رتبه نخست کشوری را در اختیار دارد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان ادامه داد: همه ی تلاش ما بر این بوده که به جای دعوت مردم به مشاغل کارگری و کارمندی به سمت کارآفرینی حرکت کنیم و در همین زمینه، در حوزه مشاغل خرد، سال گذشته، ۱۲ هزار پروانه مشاغل خانگی صادر شده که از این تعداد حدود ۶ هزار مرکز، فعال هستند و تسهیلات دریافت کرده‌اند.

در ادامه معین وزیری از برنامه‌های پیش رو در زمینه اشتغال خبر داد و گفت: یک بازارچه مشاغل خانگی در هفته دولت در شهرستان میناب و یک بازارچه هم در شهرستان بندرعباس در ورزشگاه کارگران افتتاح می‌شود و مردم می‌توانند به صورت دائم محصولات خود را از این طریق به فروش برسانند.

کد خبر 6094420

دیگر خبرها

  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • شک و تردید سالم است، اما در پزشکی می‌تواند خطرناک باشد!
  • عضویت فلسطین در سازمان ملل، در راستای رسیدگی به بی عدالتی علیه فلسطینان است
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • صدور ۱۲ هزار پروانه مشاغل خانگی طی سال گذشته در هرمزگان
  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟