Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام والمسلمین هاشمی گلپایگانی در برنامه صبحگاهی شبکه پنج سیما درباره وضعیت خانه ای‌بی و مشکلات مالی این مجموعه توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا؛ حجت‌الاسلام والمسلمین سید حمیدرضا هاشمی‌گلپایگانی مدیرعامل و مؤسس خانه ای‌بی در گفتگوی تلفنی با «سلام تهران» با اشاره به اختلاف حساب خانه ای‌بی با بنیاد بیماری‌های خاص و مشکل پانسمان بیماران پروانه‌ای، گفت: پانسمانی که در اختیار خانه ای‌بی و وزارت بهداشت است، نیاز بیماران تا پایان سال جاری را تأمین می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیدواریم وزارتخانه‌های امور خارجه و بهداشت بتوانند با رایزنی‌های خود پانسمان مورد نیاز این بیماران در سال آینده را هم تأمین کنند.

وی با بیان اینکه خانه ای‌بی در سال ۹۴ فعالیت خود را بدون داشتن مجوز رسمی آغاز کرده‌ است، افزود: یک کارگروه بین بنیاد مستضعفین و بیماری‌های خاص تشکیل و حساب مشترک افتتاح شد. بنده هم به عنوان نماینده حقوقی حق امضا برای آن حساب داشتم، تا اینکه در سال ۹۶ خانه ‌ای‌بی مجوز رسمی دریافت کرد.

مدیرعامل خانه‌ ای‌بی با اشاره به افتتاح حساب جدید بعد از اخذ مجوز، گفت: از سال ۹۷ خانم فاطمه هاشمی رفسنجانی رئیس بنیاد بیماری‌های خاص، اجازه برداشت از حساب را ندادند.

حجت الاسلام هاشمی گلپایگانی با بیان اینکه بالغ بر ۸۰۰ بیمار عضو این خانه هستند، افزود: حساب مشترک خانه‌ ای‌بی و بنیاد بیماری‌های خاص در سال ۹۷ یک و نیم میلیارد تومان موجودی داشت که این مبلغ تا امسال به ۵ و نیم میلیارد تومان رسیده است. ما از خانم هاشمی رفسنجانی درخواست کردیم که اگر اجازه برداشت به خانه ای‌بی نمی‌دهید، خودتان برای بیماران هزینه کنید.

خانم هاشمی رفسنجانی باید پاسخگو باشد که چرا موجودی حساب مشترک خانه ای‌بی و بنیاد بیماری‌های خاص ۴ ماه بلوکه شده است؟

وی با اشاره به نامه خود به فرماندار تهران در این خصوص، تصریح کرد: مردم با وجود مشکلات اقتصادی، همچنان کمک‌های مالی خود را به این مرکز واریز می‌کنند. بنیاد بیماری‌های خاص ۱۲۲ میلیارد تومان بودجه و ردیف دولتی دارد، اما درباره عملکرد خود پاسخگو نیست.

گفتنی است برنامه «سلام تهران» برنامه صبحگاهی گروه اجتماعی شبکه پنج سیماست که از شنبه تا پنجشنبه ساعت ۶:۳۰ تا ۹ صبح با بخش‌های مختلفی چون سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و ورزشی با اجرای مصطفی امامی و صدیقه مرادی روی آنتن شبکه پنج می‌رود.

انتهای پیام//

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فرهنگ و هنر وزارت بهداشت امور خارجه فاطمه هاشمی رفسنجانی گلپایگانی هاشمی رفسنجانی فرماندار مشکلات بودجه پول گلپایگانی مشکلات مالی وزارت بهداشت هاشمی رفسنجانی بنیاد بیماری های خاص هاشمی رفسنجانی خانه ای بی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۰۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا در درمان بیماری‌های اورولوژی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ ­دکتر محمدرضا نوروزی در برنامه زنده سلام خبرنگار افزود:­ بیماری‌های کلیه و مجاری ادراری­ شایع‌ترین بیماری های­ مردان در سنین بالا هست و بسیاری از خانم‌ها در سنین­ ­میانسالی و کهنسالی تجربیاتی از مشکلات ادراری را دارند. وی گفت: بسیاری­ اختلالات باروری و ناباروری به مشکلات اورولوژی مرتبط می‌شود.دکتر نوروزی ادامه داد:­ کشور­ما در چندین حوزه پیشرفت‌های خیلی خوبی داشته است مانند­ناباروری مردان. وی افزود: در زمینه درمان و تحقیق در رابطه با سلول‌های بنیادی پیشرفت داشته ایم. ­کشت سلول‌های بنیادی­ در زمینه درمان ناباروری­ در مورد آقایان و خانم‌ها پیشرفت‌های خوبی­ حاصل شده است.نوروزی افزود: ما همیشه نگران هستیم با توجه به آلودگی‌های محیطی و صوت و غذای فست فود و غیره، بیماری‌های بدخیم و سرطان‌ها افزایش یابد. ­وی گفت: برخی از­­بیماری‌های کلیوی جزء شایع‌ترین سرطان‌ها هستند. مانند­ سرطان پروستات مردان و سرطان‌های مثانه. وی اظهار کرد: در کشور­ ما درمان‌ها به سمت درمان‌های کمتر تهاجمی پیش می‌رود، ­ درمان‌هایی که فرد نیاز به اعمال جراحی باز نداشته باشد مانند­ استفاده از لیزر و­  مهندسی بافت.وی در پایان گفت:­ جامعه اورولوژی یک جامعه پویا، فعال و همدل هستش و یکی از بخش‌های خیلی خوب ما بخش اورولوژی و جراحی برای متخصصین خانم هستند که ما در دنیا بیشترین تعداد اورولوژیست خانم را نسبت به جمعیت در کشورمان داریم.بیست و هفتمین همایش اورولوژی ایران از ۱۱ تا ۱۵ اردیبهشت در مرکز همایش‌های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • کوه‌ها هم ترک برمی‌دارند!
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا در درمان بیماری‌های اورولوژی
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است
  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه