Web Analytics Made Easy - Statcounter

به استناد قانون صلاحیت دادگستری جمهوری اسلامی ایران برای رسیدگی به دعاوی مدنی علیه دولت خارجی مصوب ۱۳۹۰، تقاضای صدور حکم مبنی بر محکومیت به خسارات تنبیهی طرح گردید و فرآیند قانونی ابلاغ و جلسه رسیدگی دادگاه برگزار شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در پی اعمال تحریم‌های جنایتکارانه و یکجانبه ایالات متحده آمریکا که باعث عدم دسترسی بیماران‌ای بی (پروانه ای) به پانسمان مخصوص گشته است و به تبع آن سبب ایراد آسیب‌های شدید جسمانی، روحی و روانی متعدد بر این بیماران و خانواده‌های آنان گردیده و عده قابل توجهی جان خودشان را از دست دادند اقدام حقوقی و قانونی علیه آمران و همچنین مباشرین این جنایت به وکالت از جانب ۲۹۵ خواهان شامل قربانیان و خانواده‌های بازماندگان پیگیری گردید و شکایت در شعبه ۵۵ حقوقی ویژه امور بین‌الملل تهران، به خواسته تقاضای صدور حکم مبنی بر محکومیت خواندگان به پرداخت خسارت مادی و معنوی طرح گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین به استناد قانون صلاحیت دادگستری جمهوری اسلامی ایران برای رسیدگی به دعاوی مدنی علیه دولت خارجی مصوب ۱۳۹۰، تقاضای صدور حکم مبنی بر محکومیت به خسارات تنبیهی طرح گردید و فرآیند قانونی ابلاغ و جلسه رسیدگی دادگاه برگزار شد.

اقدامات غیرمشروع و غیر عادلانه خواندگان آمریکایی علیه موکلین و نقض حقوق بنیادین بشر، حقوق بین الملل، حقوق اساسی و حقوق مدنی موکلین، نتایج زیان باری به همراه داشته است. با التفات به عدم مشروعیت تحریم‌های یکجانبه ایالات متحده آمریکا و عدم مشروعیت و مقبولیت تحریم اقلام بشردوستانه از جمله دارو و تحریم‌ها نسبت به کودکان و سایر اقشار آسیب پذیر جامعه و همچنین آثار متخلفانه و زیان بار تحریم‌ها بر حق سلامت موکلین و نقض حق بر سلامت به عنوان تهدید علیه صلح و امنیت بین‌المللی؛ آثار تحریم‌های آمریکا مستقیما متوجه حیات سلامت جسمی و روحی بیماران‌ای بی (پروانه ای) و تعدی جفاگونه به خانواده آنان گردیده است. فقدان این پانسمان‌ها در اثر تحریم، دلالت بر ظلم بی بدیل مقامات آمریکایی دارد که با اعمال تحریم‌های غیرقانونی، مرتکب تروریسم اقتصادی عصر مدرن شده اند. بربریت تحریم‌های بی منطق آمریکا حتی تا ایجاد ممانعت از دسترسی به اقلام بشردوستانه که برای زندگی بیماران حیاتی و ضروری هستند، پیش رفته و تا زمانی که قواعد آمره بین المللی به این ترتیب نقض می‌شود، هیچ عذر و بهانه‌ای در حقوق بین الملل و در اخلاق حاکم بر تمدن انسانی و اصول اولیه و بنیادین حاکم بر ارزش‌های جامعه بین المللی و بشریت نمی‌تواند توجیه کننده این رفتار باشد. با عنایت به اینکه محموله بار کشتی PRUDENT WARRIOR به شماره ثبت شده (ایمو) در سازمان بین المللی دیانوردی تحت IMO: ۹۷۵۳۵۴۵ با پرچم یونان که در تاریخ ۲۰۲۲ MAY ۲۷ مصادف با ۶ خرداد ۱۴۰۱ به مقصد ایالات متحده آمریکا در نزدیک بندر لنگه خلیج فارس توقیف شده، متعلق به آمریکا می‌باشد؛ به منزله واکنش به این رفتار جنایتکارانه و پیشگیری و بازدارندگی از تشدید این قبیل رفتار‌های متخلفانه بین المللی، همچنین کاهش آلام قربانیان و جبران قسمتی از خسارت‌های وارده، نظر به اینکه خواسته و خسارات مندرج در دادخواست به لحاظ شرایط اسف بار بیماران‌ای بی (پروانه ای) در معرض تضییع بوده و می‌باشد، به استناد بند (ب) ماده ۱۰۸ قانون آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور مدنی، ضمن درخواست صدور تامین، توقیف و بازداشت تمامی محموله کشتی یادشده به نفع بیماران‌ای بی (پروانه ای) تقاضا گردید.

رسول تقدسی

وکیل پایه یک دادگستری-وکیل بیماران‌ای بی (پروانه ای)

سیدحمیدرضا هاشمی گلپایگانی

موسس و مدیرعامل

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بیانیه حقوقی خانه ای بی محموله نفتی بیماران ای بی بین المللی پروانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۱۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیر نفتی آمریکایی برای تبانی با اوپک تنبیه شد

رگولاتور آمریکا، یک مدیر نفتی ارشد آمریکایی را به دلیل دیدارهای محرمانه با تولیدکنندگان اوپک، تنبیه کرد.

به گزارش ایسنا، کمیسیون تجارت فدرال آمریکا، مانع پیوستن اسکات شفیلد، مدیرعامل سابق شرکت «پایونیر نچرال ریسورسز» به هیات مدیره «اکسون موبیل» شد که پایونیر را با خرید ۶۰ میلیارد دلاری سهام، به مالکیت خود درآورده است.

این رگولاتور آمریکایی، شفیلد ۷۲ ساله را متهم کرده است اقدام هماهنگ با سایر شرکت‌های نفتی آمریکایی و اوپک را برای پایین نگه داشتن مصنوعی تولید نفت و افزایش سود شرکت‌های نفتی، هدایت کرده است.

کمیسیون تجارت فدرال در شکایت خود، به دیدارهایی که مقامات صنعت نفت شیل آمریکا و مقامات اوپک در سالهای اخیر داشته اند از جمله ضیافتهای شام خصوصی در کنفرانس انرژی هیوستون، اشاره کرده است.

مدیرانی که در این دیدارها حضور داشته اند، پیش از این، به رویترز گفته بودند در این دیدارها، درباره تقاضا برای نفت، ظرفیت مازاد تولید و الزامات سهامداران، گفتگو شده است.

شرکت «پایونیر نچرال ریسورسز» در دفاع از مدیرعامل سابق خود، اعلام کرد شفیلد در جهت منافع صنعت نفت و سرمایه گذاران این شرکت عمل کرده و اقداماتش، به افزایش تولید و صادرات نفت آمریکا کمک کرده است. شکایت کمیسیون تجارت فدرال، منعکس کننده سوءبرداشت اساسی از بازارهای نفت آمریکا و جهان و قرائت نادرست از ماهیت و نیت اقدامات آقای شفیلد بوده است.

کمیسیون تجارت فدرال اعلام کرد نخستین شام شیل و اوپک در مارس سال ۲۰۱۷ برگزار شد که توسط محمد بارکیندو، دبیرکل وقت اوپک پس از شکست این گروه در جنگ قیمت علیه نفت شیل آمریکا، ترتیب داده شد و می خواست به نحوه عملکرد صنعت نفت شیل آمریکا پی ببرد و مراسمهای شام بعدی در کنفرانس انرژی هیوستون، اوپک را با مدیران عامل شرکت‌های نفت شیل آمریکا، سر یک میز نشاند.

اعضای اوپک از اینکه شرکت‌های آمریکایی با چه سرعتی، از ضررهای ناشی از جنگ قیمتی بر پا شده توسط اوپک، بین سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶ که به ده‌ها ورشکستگی انرژی در آمریکا منجر شده بود، بهبود یافته بودند، متحیر شده بودند.

اما صنعت شیل با سرمایه‌گذاری‌های سنگین، به سرعت احیا شد و ظرف مدت چند سال، آمریکا را به بزرگترین تولیدکننده نفت جهان تبدیل کرد. این کشور در سال میلادی گذشته، ۱۲.۹ میلیون بشکه در روز نفت تولید کرد.

اوپک در سال ۲۰۱۷، تولید خود را کاهش داد و مازاد عرضه در بازار را که باعث کاهش قیمت‌های جهانی شده بود، کاهش داد و پیروزی را به تولیدکنندگان آمریکایی واگذار کرد. اما در سال ۲۰۲۰، پس از کاهش شدید تقاضا به دلیل قرنطینه های دوران کرونا، مازاد عرضه به بازار بازگشت.

بر اساس گزارش رویترز، شفیلد در مورد تمایل خود برای فاصله گرفتن از چرخه های رونق و رکودی که تجارت نفت آمریکا را گرفتار کرده بود، صحبت کرد و به یک مدافع صریح اولویت دادن به سوددهی به سهامداران به جای افزایش تولید، تبدیل شد.

وی در مورد تماسهای خود با مقامات آرامکوی عربستان سعودی و سایر اعضای شیل شام در نشستهای اوپک در وین صحبت کرده است. شفیلد در مصاحبه با رویترز در مارس ۲۰۲۳ گفت پایونیر، دو بار میزبان مقامات سعودی بوده و عملیات و شیوه های تجاری شرکت را برای آنها توضیح داده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وعده صادق آب به خانه مورچه ریخت/ نمایش باطن حقوق بشر آمریکایی
  • آیا در دادگاه لاهه عزمی برای محکومیت نتانیاهوی جنگ‌طلب وجود دارد؟
  • مدیر نفتی آمریکایی برای تبانی با اوپک تنبیه شد
  • آمریکا ۵ فرد و ۲ نهاد را در ارتباط با حزب‌الله تحریم کرد
  • آمریکا پنج فرد و ۲ نهاد را در ارتباط با حزب‌الله لبنان تحریم کرد
  • آمریکا ۵ فرد و ۲ نهاد را در ارتباط با حزب‌الله لبنان تحریم کرد ؛ ۲ صرافی و ۲ شرکت در لبنان و امارات
  • ایران هفت شخص و پنج نهاد آمریکایی را تحریم کرد
  • تحریم ۱۳ فرد و شرکت آمریکایی توسط ایران
  • ایران برخی نهادها و اشخاص آمریکایی و انگلیسی را تحریم کرد + اسامی
  • ایران ۵شرکت و ۷شخص حقیقی آمریکایی را تحریم کرد + جزئیات | بیانیه مهم وزارت خارجه